Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Aardappelomelet met Parmigiano Reggiano

Klaar op 15 minuten!

Bereidingswijze

Klop de eieren samen met de geraspte Parmigiano Reggiano DOP, nootmuskaat, fijngesneden peterselie en een snufje zout en peper. Voeg vervolgens de aardappelen toe en roer alles goed door elkaar. Verhit de olie in een pan en bak het mengsel gedurende 10 à 15 minuten op middelhoog vuur. Vergeet niet de deksel op de pan te doen. Wanneer de omelet loskomt van de bodem, draai je hem in zijn geheel om en bak je de andere kant ook 10 à 15 minuten. Deze kant bak je zonder deksel op de pan. Serveren maar!

Ingrediënten voor 6 personen

  • 6 eieren
  • 500 gram aardappelen
  • 100 gram geraspte Parmigiano Reggiano DOP 
  • Bosje peterselie
  • Snufje nootmuskaat
  • 4 à 5 5 eetlepels olie
  • Zout en peper naar smaak